Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Het Nieuwe Instituut viert de kerstvakantie met een vrolijk FamilieFest. Duik met de hele familie het nieuwe jaar in en ontwerp samen de toekomst in allerlei verschillende workshops en activiteiten.

 

Hip voor Nop

Bekend van ZAPP

Ook zo'n fan van het ZAPP programma Hip voor Nop? Sanne en Shivra komen speciaal voor FamilieFest naar Rotterdam om jullie een Hip voor Nop workshop te geven! Neem een kledingstuk mee om te pimpen of gebruik iets uit de voorraad van de Reshare store. Dan ga ook jij hip voor nop het nieuwe jaar in!

 

Let op: Neem je eigen spijkerjas of -broek mee om te pimpen! 

 

Koppie Kopie

met Michelle Kootkar

Wat willen jullie meenemen naar de toekomst? Maak een kopie van jezelf en laat daarop alles zien wat jij belangrijk vindt in jullie leven. Verzegel hem daarna goed, je mag het pas in 2070 weer openmaken..

Fort Future

met Karel Millenaar

Bouw en bezoek de werelden van de toekomst. Hoe ziet jullie wereld eruit op een plastic eiland of in de lucht? Bouw het en ontdek samen alle andere werelden van Fort Future! 

 

Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Trendyspeelgoed.nl. 

Pruts! Ontwerpen zonder plan

Een ontwerp is nooit zomaar af. Eerst is de ontwerper druk met zoeken, spelen en uitproberen. Prutsen, zou je het kunnen noemen. Verras jezelf met de gekste prutswerken op het FamilieFest. Wie kan het beste prutsen?

Donker Wezen

met Hillegon Brunt van Villa Zebra

Wat zou er gebeuren als we in de toekomst in het donker zouden leven? Hoe zouden jullie er dan uitzien? Hebben jullie nog ogen of kijk je op een andere manier? In deze Villa Zebra workshop neemt kunstenaar Hillegon Brunt stap je met de hele familie de toekomst in!

AnimatieMakers

met Viesueel Geweld

Wat wensen jullie voor een mooie toekomst? Ga je de wereld redden of hou je het eenvoudig en wens je gewoon een kitten om mee te knuffelen? Laat jullie verhaal zien in een echte animatie!

FamilieKiek

Neem even de tijd om op de foto te gaan in de fotohoek. Je krijgt de professionele familiefoto's na het FamilieFest toegestuurd. Lachen naar het vogeltje!

Plastic Soep

Warm jezelf op met een heerlijk kopje soep van Kromkommer bij de PlasticSoep bar. 

datum
02/01/2019
tijd
11:00 – 17:00
taal
Nederlands
 
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Standaard€ 2,00
BSO groepenGratis

Benieuwd naar het FamilieFest? Bekijk hier de aftermovie van het vorige FamilieFest: Hoi, ik ben een lijn en jij bent een ontwerper waarop de twee nieuwe kinderboeken van Het Nieuwe Instituut werden gevierd. 

Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Floor van Ast & Job Meihuizen
Roel Huisman i.s.m. Bart van Merode
Studio Veronica Ditting
Tim Elkaïm